Uw auto is bij Auto Connections in goede handen!

Wat wij u te bieden hebben:
-APK
-Onderhoudsbeurten
-Reparatie

Regelmatig onderhoud aan uw auto is noodzakelijk om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft.

Daarnaast voeren wij onderhoud en reparatie uit op o.a.:
-Navigatiesystemen
-Alarmsystemen
-Airco's
-Op-, aan- of inbouw van accessoires (zie onze rubriek accessoires)
-Autotelefoons
-Audioapparatuur
-Ruitvervanging
-Vervangen van banden en velgen
Ook kunnen we u helpen voor tal van technische onderdelen, verder biedt Auto Connections mogelijkheden voor vervangend vervoer. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Toyota onderhoud
U kunt met uw Toyota 4x4 bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, wij gebruiken originele Toyota onderdelen en Valvoline olie. Als Toyota 4x4 specialist kunnen wij de klus voor u klaren. Onze werkplaats is uitgerust voor het optimale onderhoud aan uw auto, reparatie en APK aan uw Toyota 4x4. Speciale materialen en gereedschappen die nodig zijn om u Toyota 4x4 te onderhouden/repareren horen bij onze standaard uitrusting.

Daarom Kiest u voor Auto Connections

One Stop Shop

Jarenlange 4x4 Ervaring

Op Maat Gemaakt

Alleen 1e keus Producten
Vragen of onduidelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!
Klik HIER

Klanten vertellen:

Ik moest een onderdeel voor een speciaal model Landcruiser hebben, en ging naar Auto-Connections na een tip. Ik was sceptisch want iedereen noemt zich tegenwoordig Toyota, Landcruiser of 4x4 specialist, maar kunnen bij specifieke dingen niet helpen. Ik had me geen zorgen hoeven maken: Ron was werkelijk een expert en wist na het zien van een plaatje van het onderdeel al meteen welk model Landcruiser ik had, en wist het onderdeel binnen een week vanuit Japan naar Nederland te halen. Een echte vakman met passie voor zijn werk en professionele service. Aanrader!
Geert uit Sint-Oedenrode
Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsafspraken. Ondanks problemen met een toeleverancier heeft Ron zijn verantwoordelijk genomen. En ik ben een mooie HJ61 rijker.
Roeland uit Gottem
Heb een tijdje geleden een Toyota Auris gekocht van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste kan ik niet anders dan lovend zijn. Zeker omdat ik in de tussentijd motorpech heb gehad. Hierbij liet mijn eigen garage (Toyota dealer) namelijk mij nogal in de steek. Het betrof een garantiekwestie. Ik heb mij toen tot de heer Oerlemans van Autoconnections gericht en hij heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen. Een minpunt voor de Toyota dealer, maar een enorme plus voor dit bedrijf!
Henk Jan uit Heerhugowaard
Positieve ervaring, vriendelijk ontvangen en snelle levering van een nette auto tegen een mooie prijs. Een klein onvoorzien probleem werd snel onder garantie verholpen in samenwerking met de lokale merkdealer. Prima service.
Luuk uit Nijmegen