Maakt een standaard 4x4 model UW toyota

Standaard is een Toyota 4x4 model goed geschikt om te offroaden, maar met een aantal aanpassingen maakt u van uw voertuig een waar terreinwagen!

Er zijn talloze aanpassingen die u kan toepassen op uw voertuig, U kunt uw eigen terreinwagen geheel naar eigen wens samenstellen. Op deze pagina ziet u een aantal dingen die wij aan uw voertuig kunnen aanpassen! Natuurlijk kunnen wij ook uw voertuig geheel naar wens opbouwen! Heeft u intresse in 1 van onze werkzaamheden of wenst u toch iets anders? Neem gerust contact met ons op!

Anti roest behandelingen (ondercoating)

De onderkant van een auto vaak een onderdeel waar te weinig aandacht aan word besteed. De onderzijde word constant blootgesteld aan elementen. Water / pekel en modder kunnen flinke roestplekken veroorzaken

Om deze roest tegen te gaan behandelen wij de onderzijde door middel van een Ondercoating, deze coating brengt een beschermlaag aan de volledige onderzeide van uw voertuig waardoor roest geen kans krijgt!

Heavy Duty Bumpers

Op een echte 4x4 hoort natuurlijk een zware bumper die tegen een stootje kan! Wij hebben onze eigen bumpers ontwikkeld van … mm dik RVS die vervolgens gepoedercoat zijn. De bumpers worden direct op de chassisbalken gemonteerd waardoor de voorkant van uw auto optimaal beschermd is!

Lieren

Op onze custom bumpers is ruimte gereserveerd voor een lier. Een lier trekt u (of anderen) makkelijk uit benarde posities.

Led Verlichting (werklampen / verstralers)

LED Werklampen zorgen voor optimale verlichting rondom uw voertuig. U kunt bijvoorbeeld een licht plaatsen aan de achterkant zodat u makkelijk bij uw bedrijfsinrichting kan

Tegenwoordig wordt ook vaak gebruik gemaakt van LED Technologie voor de verstralers. LED geeft helder en sterk light zonder dat het veel van uw elektrisch systeem vraagt!

Sidebars

Bij offroaden is er altijd de kans voor beschadigen aan uw voertuig. Dit willen we natuurlijk zo veel mogenlijk voorkomen. Om schade van rotsen stronken aan de zijkanten tot en minimum te beperken hebben we speciale sidebars ontwikkeld

De door ons ontwikkelde sidebars worden direct op de chassisbalken bevestigd. Een steviger bevestingspunt bestaat niet!

Achterbumpers

Net als onze voorbumpers en sidebars hebben we eigen achterbumpers ontwikkeld, deze zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Met .. mm rvs plaatmateriaal in zwarte poedercoating is het gemaakt om gebruikt te worden

Trekhaken

Natuurlijk kunnen wij ook trekhaken monteren op uw voertuig. We kunnen zowel originele als after-market trekhaken monteren. Trekhaken is natuurlijk een breed begrip en de mogenlijkheden verschillen dan ook per voertuig.
Neem gerust contact met ons op voor de mogenlijkheden!

Climair

Met behulp van de Climair windgeleiders kunt u uw autoraam open zetten zonder de hinderlijke windvlagen in uw auto. De windgeleiders zijn eenvoudig te monteren en te demonteren! Wij hebben ze voor veel Toyota modellen op voorraad liggen. Ook voor uw model!

Carter berscherming

Met Carter bescherming beschermt u de boven van het motorcompartiment tegen rotsen en andere obstakels dat uw carter kan beschermen

Wij hebben eigen carterplaten ontwikkeled en zijn van … mm dik aluminium! Lichtgewicht en kan tegen een stootje!

Snorkels

Met Carter bescherming beschermt u de boven van het motorcompartiment tegen rotsen en andere obstakels dat uw carter kan beschermen

Wij hebben eigen carterplaten ontwikkeled en zijn van … mm dik aluminium! Lichtgewicht en kan tegen een stootje!

Daarom Kiest u voor Auto Connections

One Stop Shop

Jarenlange 4x4 Ervaring

Op Maat Gemaakt

Alleen 1e keus Producten
Vragen of onduidelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!
Klik HIER

Klanten vertellen:

Ik moest een onderdeel voor een speciaal model Landcruiser hebben, en ging naar Auto-Connections na een tip. Ik was sceptisch want iedereen noemt zich tegenwoordig Toyota, Landcruiser of 4x4 specialist, maar kunnen bij specifieke dingen niet helpen. Ik had me geen zorgen hoeven maken: Ron was werkelijk een expert en wist na het zien van een plaatje van het onderdeel al meteen welk model Landcruiser ik had, en wist het onderdeel binnen een week vanuit Japan naar Nederland te halen. Een echte vakman met passie voor zijn werk en professionele service. Aanrader!
Geert uit Sint-Oedenrode
Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsafspraken. Ondanks problemen met een toeleverancier heeft Ron zijn verantwoordelijk genomen. En ik ben een mooie HJ61 rijker.
Roeland uit Gottem
Heb een tijdje geleden een Toyota Auris gekocht van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste kan ik niet anders dan lovend zijn. Zeker omdat ik in de tussentijd motorpech heb gehad. Hierbij liet mijn eigen garage (Toyota dealer) namelijk mij nogal in de steek. Het betrof een garantiekwestie. Ik heb mij toen tot de heer Oerlemans van Autoconnections gericht en hij heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen. Een minpunt voor de Toyota dealer, maar een enorme plus voor dit bedrijf!
Henk Jan uit Heerhugowaard
Positieve ervaring, vriendelijk ontvangen en snelle levering van een nette auto tegen een mooie prijs. Een klein onvoorzien probleem werd snel onder garantie verholpen in samenwerking met de lokale merkdealer. Prima service.
Luuk uit Nijmegen