Rust uw Landcruiser uit met een hefdak!

Met het aanbrengen van een hefdak bent u al goed op weg om van uw Landcruiser tot Camper om te vormen. De aanbreng van een dergelijk hefdak geeft u zeer veel ruimte om een geslaagde camperombouw van uw Landcruiser te realiseren!

Naast de installatie van een hefdak leveren wij ook complete camperombouwen. Heeft u intresse naar de mogenlijkheden? Neem dan contact met ons op!


Voordelen van een hefdak op uw Landcruiser

De voordelen van een Camperdak opbouw zijn eindeloos! Uw auto kan bijvoorbeeld (met enkele andere aanpassingen) in aanmerking voor een gunstiger belastingtarief! Dat is zeker interessant bij Landcruisers! Wij kunnen u helpen om uw auto keuringsklaar te maken.

Op expeditie komt dit dak helemaal tot zijn recht! De extra ruimt in combinatie met verschillende uitvoeringen kunnen wij uw Landcruiser geschikt maarken voor iedere expeditie!


De juiste partners!

Om uitstekende kwaliteit te garanderen gebruiken wij uitsluitend Alu-Cab producten voor deze Roof-top conversions! Met hun streven naar hoge kwaliteit en onze jarenlange ervaring is elke ombouw een gegarandeerd succes!

Daarom Kiest u voor Auto Connections

One Stop Shop

Jarenlange 4x4 Ervaring

Op Maat Gemaakt

Alleen 1e keus Producten
Vragen of onduidelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!
Klik HIER

Klanten vertellen:

Ik moest een onderdeel voor een speciaal model Landcruiser hebben, en ging naar Auto-Connections na een tip. Ik was sceptisch want iedereen noemt zich tegenwoordig Toyota, Landcruiser of 4x4 specialist, maar kunnen bij specifieke dingen niet helpen. Ik had me geen zorgen hoeven maken: Ron was werkelijk een expert en wist na het zien van een plaatje van het onderdeel al meteen welk model Landcruiser ik had, en wist het onderdeel binnen een week vanuit Japan naar Nederland te halen. Een echte vakman met passie voor zijn werk en professionele service. Aanrader!
Geert uit Sint-Oedenrode
Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsafspraken. Ondanks problemen met een toeleverancier heeft Ron zijn verantwoordelijk genomen. En ik ben een mooie HJ61 rijker.
Roeland uit Gottem
Heb een tijdje geleden een Toyota Auris gekocht van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste kan ik niet anders dan lovend zijn. Zeker omdat ik in de tussentijd motorpech heb gehad. Hierbij liet mijn eigen garage (Toyota dealer) namelijk mij nogal in de steek. Het betrof een garantiekwestie. Ik heb mij toen tot de heer Oerlemans van Autoconnections gericht en hij heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen. Een minpunt voor de Toyota dealer, maar een enorme plus voor dit bedrijf!
Henk Jan uit Heerhugowaard
Positieve ervaring, vriendelijk ontvangen en snelle levering van een nette auto tegen een mooie prijs. Een klein onvoorzien probleem werd snel onder garantie verholpen in samenwerking met de lokale merkdealer. Prima service.
Luuk uit Nijmegen