Interieur compleet naar uw wensen

Een Toyota 4x4 kan voor vele doeleinden ingezet worden. Ieder doeleinde heeft zijn eigen inrichting. Combineer dat met uw persoonlijke voorkeuren en realiseer hierbij uw ideale inrichting. Toyota-Speciaalbouw kan dit voor u realiseren!

Modulaire inbouwdelen

Door slim gebruik te maken van modulaire inbouwkasten is er snel en professioneel opbergruimte voor uw voertuig te realiseren. Deze kasten zijn makkelijk te monteren in uw voertuig, maar ook te verwijderen!

Onze inbouwmodules zijn in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen. Vaak worden ze gebruikt als opslagruimte om snel en makkelijk spullen op te bergen en te bereiken.
Naast de standaard inbouwmodules bieden we ook modules aan waarin een wasbak met werkende kraan erin te verwerken. Tevens kan er een waterreservoir worden geïnstalleerd voor opslag. Handig voor expedities!

Vloeren op maat

Bedrijfswagens draaien op functionaliteit, een goede functionaliteit begint met een goede basis! Een goede vloer is het startpunt van een geslaagd interieur.
Onze vloeren worden met laserapparatuur ingemeten waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is.
Onze vloeren zijn standaard voorzien van een anti slip [tekst hier]
Naast de standaard afwerking van een houten vloer kan er ook gekozen worden voor een afwerking van vilt of rubber. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen
Vilt ziet er direct heel net uit, terwijl rubber uw vloer makkelijk laat reinigen

Wilt u een flexibele inrichting voor uw voertuig? Of makkelijk bevestigingspunten maken om lading vast te zetten? Wellicht is dan Airstrips iets voor u!
door middel van airstrips kunt u makkelijk en snel bevestigingspunten maken en verwijderen in uw vloer.
Meer informatie over airstrips leest u hieronder

Geinteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan Contact op

Airstrips

Airstrips zijn rails waarop u gemakkelijk verschillende bevestigingsmogenlijkheden kunt creëren. Airstrips zijn handig om vlug ladingen vast te kunnen zetten. U heeft altijd bevestigingspunten waar u ze nodig heeft. Ogen zijn flexibel te plaatsen, en eenmaal op zijn plek zitten ze muurvast! Doormiddel van een slim kliksysteem kunt u snel deze punten weer los maken
Airstrips worden vaak in laadvloeren verwerkt. Wij kunnen airstrips voor u in op maat gemaakte laadvloeren verwerken. U behoud een laadvloer zonder obstakels waardoor laden gemakkelijk gaat!

Interieur LED Verlichting

Ook in het donker moet u uw weg in de auto kunnen vinden, hier maken we gebruik van speciale led-verlichting. Het grote voordeel hiervan is dat het veel licht af geeft en ook nog eens energiezuinig is

Wij leveren Interieur LED verlichting in verschillende soorten en maten, voor elk doeleinde hebben wij de juiste oplossing? Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact op via ons Contactpagina

Inbouwconsoles

Inbouwconsoles zorgt voor handig en praktische opbergmogelijkheden in combinatie met comfort. Wij bouwen vooral inbouwconsoles in bij Toyota Landcuirsers (De HZJ modellen)

Koelkasten

Als u op jacht bent, op expedtie of gewoon onderweg, een extra koelruimte in uw voertuig is altijd praktisch!

Recaro Stoelen

Recaro bied u zitoplossingen voor personen die graag meer comfort en luxe in hun auto willen. Door het ergonomisch ontwerp van Recaro stoelen zit u in de perfecte houding bij het autorijden. Zeker bij lange autoritten geeft het u aanzienlijk minder last van uw rug.

Personenwagen / Bedrijfswagen ombouw

Veel terreinwagens worden door bedrijven gekocht. Om een Toyota Hilux of Landcruiser op een bedrijf te zetten en zo belastingtechnisch voordelig te rijden. Dienen deze voertuigen omgebouwd te worden tot bedrijfswagen.

Het ombouwen van een Hilux of Landcruiser naar grijs kenteken houdt in dat er slechts plek is voor 2 personen, de achter cabine wordt dichtgemaakt en/of aangepast zodat het voertuig binnen de afmetingen vallen voor fiscaal voordeel.

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het opbouwen van bedrijfwagens. Dat in combinatie met computer gefreesde achterwanden die wij op voorraad hebben liggen, zorgt ervoor dat een ombouw snel en efficient plaats kan vinden, terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft. De keuring naar bedrijfswagen en papierwerk dat erbij hoort duurt langer als de ombouw zelf!

Daarom Kiest u voor Auto Connections

One Stop Shop

Jarenlange 4x4 Ervaring

Op Maat Gemaakt

Alleen 1e keus Producten
Vragen of onduidelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!
Klik HIER

Klanten vertellen:

Ik moest een onderdeel voor een speciaal model Landcruiser hebben, en ging naar Auto-Connections na een tip. Ik was sceptisch want iedereen noemt zich tegenwoordig Toyota, Landcruiser of 4x4 specialist, maar kunnen bij specifieke dingen niet helpen. Ik had me geen zorgen hoeven maken: Ron was werkelijk een expert en wist na het zien van een plaatje van het onderdeel al meteen welk model Landcruiser ik had, en wist het onderdeel binnen een week vanuit Japan naar Nederland te halen. Een echte vakman met passie voor zijn werk en professionele service. Aanrader!
Geert uit Sint-Oedenrode
Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsafspraken. Ondanks problemen met een toeleverancier heeft Ron zijn verantwoordelijk genomen. En ik ben een mooie HJ61 rijker.
Roeland uit Gottem
Heb een tijdje geleden een Toyota Auris gekocht van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste kan ik niet anders dan lovend zijn. Zeker omdat ik in de tussentijd motorpech heb gehad. Hierbij liet mijn eigen garage (Toyota dealer) namelijk mij nogal in de steek. Het betrof een garantiekwestie. Ik heb mij toen tot de heer Oerlemans van Autoconnections gericht en hij heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen. Een minpunt voor de Toyota dealer, maar een enorme plus voor dit bedrijf!
Henk Jan uit Heerhugowaard
Positieve ervaring, vriendelijk ontvangen en snelle levering van een nette auto tegen een mooie prijs. Een klein onvoorzien probleem werd snel onder garantie verholpen in samenwerking met de lokale merkdealer. Prima service.
Luuk uit Nijmegen