Waarom een Jachtwagen?

Wanneer u gaat jagen wilt u alles goed mogelijk ingericht hebben. U kunt uw auto goed aanpassen om het jagen voor u een stuk praktischer te maken! Wij hebben vele praktische oplossingen voor uw!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees hieronder een aantal praktische jachtoplossingen die wij kunnen bieden, wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons Contactformulier

Wapen kasten

Wapens moeten veilig vervoerd kunnen worden, daarvoor hebben wij speciale wapenkasten die wij kunnen inbouwen in uw voertuig! De kasten doen aan alle eisen en zijn van de hoogste kwaliteit

Wildbakken

Om geschoten wild te vervoeren kunnen wij speciale wildbakken leveren. Ideaal om uw vangst mee vervoeren. De wildbakken maken optimaal gebruik van de ruimte die u heeft, en kunnen makkelijk en worden gereinigd.

Stoelhoezen

Een kleine aanpassing maar essentieel om uw auto netjes te houden zijn stoelhoezen. Stoelhoezen zijn tegenwoordig met meer zo lelijk als ze vroeger waren, ze zijn makkelijk schoon te houden en houden vuil uit uw bekleding!

Matten

Als u veel op het land bent neemt u vaak modder mee in uw auto. Wij kunnen u heavy duty vloermatten leveren van uitstekende kwaliteit! De matten zijn gemaakt van … en zijn makkelijk te reinigen

Daarnaast zijn de vloermatten ingemeten waardoor ze precies passen. Het verschuiven van vloermatten is dus verleden tijd!

Anti roest behandeling (ondercoating)

De onderkant van een auto vaak een onderdeel waar te weinig aandacht aan word besteed. De onderzijde word constant blootgesteld aan elementen. Water / pekel en modder kunnen flinke roestplekken veroorzaken

Om deze roest tegen te gaan behandelen wij de onderzijde door middel van een Ondercoating, deze coating brengt een beschermlaag aan de volledige onderzijde van uw voertuig waardoor roest geen kans krijgt!

Motor / versnellingsbakbescherming

Met bodem bescherming beschermt u de boven van het motorcompartiment tegen rotsen en andere obstakels dat uw carter kan beschermen

Wij hebben eigen carterplaten ontwikkeled en zijn van … mm dik aluminium! Lichtgewicht en kan tegen een stootje!

Daarom Kiest u voor Auto Connections

One Stop Shop

Jarenlange 4x4 Ervaring

Op Maat Gemaakt

Alleen 1e keus Producten
Vragen of onduidelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!
Klik HIER

Klanten vertellen:

Ik moest een onderdeel voor een speciaal model Landcruiser hebben, en ging naar Auto-Connections na een tip. Ik was sceptisch want iedereen noemt zich tegenwoordig Toyota, Landcruiser of 4x4 specialist, maar kunnen bij specifieke dingen niet helpen. Ik had me geen zorgen hoeven maken: Ron was werkelijk een expert en wist na het zien van een plaatje van het onderdeel al meteen welk model Landcruiser ik had, en wist het onderdeel binnen een week vanuit Japan naar Nederland te halen. Een echte vakman met passie voor zijn werk en professionele service. Aanrader!
Geert uit Sint-Oedenrode
Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsafspraken. Ondanks problemen met een toeleverancier heeft Ron zijn verantwoordelijk genomen. En ik ben een mooie HJ61 rijker.
Roeland uit Gottem
Heb een tijdje geleden een Toyota Auris gekocht van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste kan ik niet anders dan lovend zijn. Zeker omdat ik in de tussentijd motorpech heb gehad. Hierbij liet mijn eigen garage (Toyota dealer) namelijk mij nogal in de steek. Het betrof een garantiekwestie. Ik heb mij toen tot de heer Oerlemans van Autoconnections gericht en hij heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen. Een minpunt voor de Toyota dealer, maar een enorme plus voor dit bedrijf!
Henk Jan uit Heerhugowaard
Positieve ervaring, vriendelijk ontvangen en snelle levering van een nette auto tegen een mooie prijs. Een klein onvoorzien probleem werd snel onder garantie verholpen in samenwerking met de lokale merkdealer. Prima service.
Luuk uit Nijmegen