Werken bij Auto Connections BV

Bij Auto Connections staat klantentevredenheid voorop ! Met een klein team staan wij sterk in de wereld van 4x4.
Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. 

Wij per direct op zoek naar::


Allround Zelfstandiwerkend Autotechnicus

Functieomschrijving
Voor deze functie zoeken wij iemand die zich thuis voelt in een klein team. Je steekt graag je handen uit de mouwen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je voert zelfstandig werkzaamheden uit, waarbij je moet denken aan het uitvoeren van complete ombouwen van 4x4 voertuigen. Het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties zijn niet als belangrijkste taak.

Functieisen
- Een gedegen technische opleiding op minimaal MBO niveau met als voorkeur werktuigbouwkunde en / of autotechniek.
- Je hebt relevante werkervaring in de Autobranche en beschikt over een goed technisch en praktisch inzicht.
- Een klantgerichte instelling is van groot belang. Je hebt doorzettingsvermogen en denkt oplossingsgericht.
- Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn je beste vrienden.

Voor de juiste kandidaat ligt een mooie toekomst in het vooruitzicht.


Spreekt deze vacature je aan? 
Stuur dan je motivatie incl CV naar:
info@autoconnections.nlDaarom Kiest u voor Auto Connections

One Stop Shop

Jarenlange 4x4 Ervaring

Op Maat Gemaakt

Alleen 1e keus Producten
Vragen of onduidelijkheden?
Neem gerust contact met ons op!
Klik HIER

Klanten vertellen:

Ik moest een onderdeel voor een speciaal model Landcruiser hebben, en ging naar Auto-Connections na een tip. Ik was sceptisch want iedereen noemt zich tegenwoordig Toyota, Landcruiser of 4x4 specialist, maar kunnen bij specifieke dingen niet helpen. Ik had me geen zorgen hoeven maken: Ron was werkelijk een expert en wist na het zien van een plaatje van het onderdeel al meteen welk model Landcruiser ik had, en wist het onderdeel binnen een week vanuit Japan naar Nederland te halen. Een echte vakman met passie voor zijn werk en professionele service. Aanrader!
Geert uit Sint-Oedenrode
Vriendelijke ontvangst, duidelijke prijsafspraken. Ondanks problemen met een toeleverancier heeft Ron zijn verantwoordelijk genomen. En ik ben een mooie HJ61 rijker.
Roeland uit Gottem
Heb een tijdje geleden een Toyota Auris gekocht van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact tot en met het laatste kan ik niet anders dan lovend zijn. Zeker omdat ik in de tussentijd motorpech heb gehad. Hierbij liet mijn eigen garage (Toyota dealer) namelijk mij nogal in de steek. Het betrof een garantiekwestie. Ik heb mij toen tot de heer Oerlemans van Autoconnections gericht en hij heeft mij op voortreffelijke wijze geholpen. Een minpunt voor de Toyota dealer, maar een enorme plus voor dit bedrijf!
Henk Jan uit Heerhugowaard
Positieve ervaring, vriendelijk ontvangen en snelle levering van een nette auto tegen een mooie prijs. Een klein onvoorzien probleem werd snel onder garantie verholpen in samenwerking met de lokale merkdealer. Prima service.
Luuk uit Nijmegen